Agencies List

List of Agencies in Real Homes

O Nama

CroMax Nekretnine

Agencija CROMAX ima preko 10 godina iskustva u poslovima iznajmljivanja i upravljanja vlastitim i tuđim nekretninama, što nas izdvaja od ostalih agencija i pozicionira na sam vrh posredovanja u prometu nekretnina. Svakako želimo napomenuti kako smo licencirana agencija i članovi Udruženja poslovanja nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te potpisnica Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina.

Agencija CROMAX je po rješenju Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri HGK-u dok su ovlašteni agenti upisani u Imenik agenata koji vodi HGK pod reg. brojem upisa 136/2012. Generali osiguranje je naš pouzdan partner koji nas osigurava od eventualne štete, a od referenci možemo navesti suradnju s renomiranim odvjetničkim, geodetskim i arhitektonskim uredima, institucijama i tvrtkama koje nude porezno savjetovanje.

Naš ljubazan tim čeka vas na središnjem gradskom trgu (Korzu), Trg kralja Tomislava 4, u Varaždinu i otvoren je za sva vaša pitanja na koja će vam dati stručan i profesionalan savjet. Očekujte profesionalnu podršku koja se temelji isključivo na etičnim načelima poslovanja što u konačnici rezultira uspješnom suradnjom na obostrano zadovoljstvo.

Poslovni credo koji njegujemo u Agenciji CROMAX NEKRETNINE je u prvome redu individualan pristup klijentima i zadovoljavanje njihovih potreba i želja koje su vezane uz poslovanje nekretninama. Posebno želimo naglasiti kako je diskrecija i čuvanje poslovne tajne za nas svetinja.

Filozof Arthur Schopenhauer je rekao:

„Najbolje što u životu možete očekivati je dobra šansa.“

Zato nemojte propustiti svoju šansu da surađujete s Agencijom CROMAX.

  • Mobitel : +385 (0)99 50 33 741
  • Viber : +385 (0)99 50 33 741

Matija Blažon

Matija je osoba koja će vam ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete u vezi nekretnina u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji. Iza njega stoji bogato iskustvo u prodaji nekretnina na navedenom području, a svojom neposrednošću i iskrenim stručnim savjetima zasigurno će olakšati vaš konačan izbor. Ljubitelj je adrenalinskih sportova tako da možete očekivati osobu koja će vam se 100% posvetiti. Voli čitati knjige o biografijama poznatih poslovnih ljudi te iz toga crpi životne i poslovne mudrosti, a jedna od njegovih najdražih izreka koje se i pridržava u poslu je:

„Budite tako dobri u onome što činite, da ljude ostavite bez dana svojom izvedbom.“

Robin Sharma

  • Mobitel : +385 (0)99 50 33 741
  • Viber : +385 (0)99 50 33 741